Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tovább nőtt az államadósság az első negyedévben
  2014-05-26 13:30:04, hétfő
 
  Tovább nőtt az államadósság az első negyedévben

A napokban hozták nyilvánosságra az I. negyedévi adatot. Az április 6-ai választás előtt nyilván már ismert lehetett az adat, de hogy miért csak több mint másfél hónap után hozták nyilvánosságra, nem lehet tudni. Valószínűleg ki akarták húzni az uniós választások utáni időkig, de hát valahogy kiszivárgott.

Az államadósság a GDP 84,6 százalékán állt március végén - közölte a jegybank.

Az államháztartás bruttó adóssága a GDP 84,6 százaléka, 24 904 milliárd forint volt március végén. Az adósságot 1456 milliárd forint nettó hitelfelvétel és 380 milliárd forint árfolyamveszteség növelte az első negyedévben - jelentette a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján hétfőn a Magyar Nemzeti Bank (MNB).A március végén zárult egy évben az államháztartás hiánya 791 milliárd forint, a GDP 2,7 százaléka volt, ebből az idei első három hónapban 271 milliárd deficit keletkezett, ami a negyedéves GDP 4 százalékával egyenlő - közölte az MNB. Forrás: MTI/SVPSZ/Facebook.

Az amerikai befektető egy héttel ezelőtti cselekedete, ami még nem szerepel a nagyon rossz adatok között, és egy államadóssággal kapcsolatos részletes elemzés elérhető ITT !

Pártunk és kormányunk az egyre romló helyzet ellenére továbbra is költekezik. Történtek gépkocsivásárlások, és bizony eljutottunk oda, hogy a felére csökkentett parlamenti képviselői létszám ellenére a kiadás megduplázódik. Kétszáz egyenruhás házőr helyett 400 lesz például. Egyetlen egy Fideszes potentát sem vihet haza havi egymilliónál kevesebbet. Azok jutnak ilyen hatalmas jövedelmekhez, akik értéket nem állítanak elő, és gyatra teljesítményük miatt egyre lejjebb kerülünk. A magyar társadalom alig jut jövedelemhez. Ez azonban nem zavarja pártunkat és kormányunkat, hogy a saját fizetésüket ne emelje meg havi 500 ezer forinttal. Pedig az a jövedelem eddig se volt köszönőviszonyban a teljesítményükkel.

Hogy eddig mennyit keresett a hatalom, arról bővebben ITT !

A nagy média úthenger tovább fog dübörögni, és nyomatják, hogy MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! Vajon miben? Az uniós választások után elő kell jönni a farbával, és el kell mondani Magyarország valós helyzetét a lekiskorúsított választóknak! Gyurcsányék eltagadták 2006-ban a választások előtt az ország katasztrofális helyzetét, de ugyanezt tette 2014 tavaszán a Fidesz is. Nincs elszámoltatás, nincs felelősségre vonás, nincs következménye a gyalázatnak!

Az uniós választások után fog megalakulni az új kormány, valószínűleg csaknem változatlan formában. Pintér Sándor mindhalálig belügyminiszter lesz, és tovább fog romlani a közbiztonság. Maradnak 85 évre titkosítva az olajügyek aktái, és amennyiben a Vizoviczki, a Portik-Laborc, a Welsz Tamás ügy elég magasra ér, akkor azok is titkosítva lesznek. Az élelmiszer-kereskedelem marad a maffia kezében, az offshore lovagok és a tőzsdén lévő cégek vezérei továbbra sem fognak adózni, de a pályázati pénzeket és a támogatásokat továbbra is ők nyerik. Elkezdődik megint a megszorítás, amelyből szeretett pártunk és kormányunk természetesen megint ki fogja vonni magát! Szocialista munkamegosztás: ők lopnak, mi fizetünk!

Becslések szerint évente 1000 milliárd forint adó nem folyik be az államkasszába. Az egykulcsos adó miatt kieső állami bevétel 450 milliárd forint. A jól járók a hatalom és holdudvara, valamint a magas jövedelműek. Normális országban az alacsonyabb jövedelműeket szokták segíteni, nálunk ez a lehetőség a gazdagokat illeti meg! A maffiatevékenység, a feketegazdaság 550 milliárd forint körüli adóbevétel kiesést okoz. A kormány nem tesz ellene szinte semmit, és azért sem, hogy a külföldön fialtatott pénzek (250 milliárd dollár körül) végre hazakerüljenek. Az a pénz a magyar társadalom pénze, nagy része a nemzeti vagyon ,,magánosításából" származik.

A közmédia rettenetes milliárdokat emészt fel, és ugyanúgy hazudik, mint az 1956-os forradalmat megelőző években! A figyelemelterelés egyelőre működik, de hogy meddig, azt nem lehet tudni. Az Európai Parlamentben 10 év alatt nem ért el szinte semmit a Fidesz-különítmény, de megint rájuk kell szavazni - legalábbis Orbán Viktor szerint. A magyar termőföld egyértelműen a Fidesz miatt került végveszélybe! Nem helyezte azt sem alkotmányos védelem alá, de nem védte le a vízbázist, az egészségügyet és a nyugdíjat sem. Neki csak az egykulcsos adó volt a fontos...

Akinek még beveszi a gyomra a sok megszorítást, a hazugságot, a megaláztatást, az szavazzon a Fideszre. Aki azt szeretné, hogy Tabajdi Csaba helyett Szalai kapitány billegjen a brüsszeli folyosókon, az meg a szocikra.

A gyenge forinttal nagyon rosszul jártak a devizahitelesek. Jól járhat a turisztikai szektor, mert olcsóbbá válhatnak az éttermek, hotelek a külföldi turisták számára. A kis- és középvállalkozások már inkább elszenvedői ennek. Egy cégvezető szerint a társaságok nem vesznek majd fel új munkatársakat, tovább romló esetben elbocsátanak. Tovább nőhet a feketegazdaság és a fekete foglalkoztatás. A vállalkozások ilyen bizonytalan helyzetben nem tudnak előre tervezni.

Eddig 600 ezer honfitársunk hagyta el az országot munkahely hiányában. Ha van is munkahely, nagyon keveset fizetnek. Nettó 60-80 ezer forintos jövedelemmel ma már nem lehet kezdeni semmit. Főleg amióta uniós tagok vagyunk, az olcsó és jó munkaerő miatt megszálltak bennünket a multik, akiknek minden kedvezményt megad pártunk és kormányunk. Akikről megfeledkezik, azok a magyar emberek, vagyis az eltartói és a választói!

Kevés embert rövid ideig meg lehet téveszteni, de sok embert hosszú ideig, az már lehet, hogy nehezebb lesz. Ezért aztán egyre több lesz a szóvivő, a birkák figyelmét elterelő juhász.

Békéscsaba, 2014. május 20.


http://www.sokkaljobb.hu/content/tov%C3%A1bb-n%C5%91tt-az-%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3 %A1g-az-els%C5%91-negyed%C3%A9vben
Anton
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: devizahitelesek, belügyminiszter, lekiskorúsított, magánosításából, államadóssággal, feketegazdaság, államháztartás, hazakerüljenek, munkamegosztás, katasztrofális, nyilvánosságra, teljesítményük, foglalkoztatás, jövedelműeket, elszámoltatás, jövedelmekhez, megduplázódik, következménye, hitelfelvétel, támogatásokat, államkasszába, természetesen, vállalkozások, egészségügyet, munkatársakat, megaláztatást, megfeledkezik, honfitársunk, államadósság, kiszivárgott, valószínűleg, jövedelemmel, választóknak, felelősségre, közbiztonság, elbocsátanak, első negyedévben, napokban hozták, április 6-ai, uniós választások, államháztartás bruttó, adósságot 1456, pénzügyi számlák, március végén, államháztartás hiánya, idei első, amerikai befektető, héttel ezelőtti, nagyon rossz, államadóssággal kapcsolatos, egyre romló, felére csökkentett, Magyar Nemzeti Bank, MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT, Pintér Sándor, Welsz Tamás, Európai Parlamentben, Orbán Viktor, Tabajdi Csaba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Volt egy...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  802 esztendeje, 1222. április ...  Semmit ne higgy el  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Különös!  Gaál Viktor gondolata  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ünnepelj csak  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Rögtön puha Mézes Krémes  próbáljuk ki az őszinteséget  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék 
Bejegyzés Címkék
első negyedévben, napokban hozták, április 6-ai, uniós választások, államháztartás bruttó, adósságot 1456, pénzügyi számlák, március végén, államháztartás hiánya, idei első, amerikai befektető, héttel ezelőtti, nagyon rossz, államadóssággal kapcsolatos, egyre romló, felére csökkentett, kiadás megduplázódik, magyar társadalom, saját fizetésüket, nagy média, lekiskorúsított választóknak, választások előtt, ország katasztrofális, olajügyek aktái, maffia kezében, offshore lovagok, tőzsdén lévő, pályázati pénzeket, támogatásokat továbbra, magas jövedelműek, alacsonyabb jövedelműeket, gazdagokat illeti, külföldön fialtatott, nemzeti vagyon, közmédia rettenetes, 1956-os forradalmat, figyelemelterelés egyelőre, magyar termőföld, brüsszeli folyosókon, gyenge forinttal, turisztikai szektor, külföldi turisták, cégvezető szerint, fekete foglalkoztatás, vállalkozások ilyen, országot munkahely, magyar emberek, birkák figyelmét, devizahitelesek, belügyminiszter, lekiskorúsított, magánosításából, államadóssággal, feketegazdaság, államháztartás, hazakerüljenek, munkamegosztás, katasztrofális, nyilvánosságra, teljesítményük, foglalkoztatás, jövedelműeket, elszámoltatás, jövedelmekhez, megduplázódik, következménye, hitelfelvétel, támogatásokat, államkasszába, természetesen, vállalkozások, egészségügyet, munkatársakat, megaláztatást, megfeledkezik, honfitársunk, államadósság, kiszivárgott, valószínűleg, jövedelemmel, választóknak, felelősségre, közbiztonság, elbocsátanak, kereskedelem, magyarország, jövedelemhez, kormányunkat, egyértelműen, végveszélybe, milliárdokat, parlamentben, egymilliónál, megszorítást, százalékával, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.